Algemeen

De NetwerkOnderneming wordt gevormd door boeiende zp-ers uit Zwolle en omstreken, waarin de zelfstandig professionals elkaar regelmatig ontmoeten, van elkaar leren en plezier met elkaar maken.

De leden van De NetwerkOnderneming (DNO) zijn vakspecialisten die enthousiast en professioneel hun vak uitvoeren. Ze treden daarbij bewust in contact met collega ondernemers uit andere vakgebieden. DNO biedt zelfstandig professionals een goed georganiseerd platform om dergelijke contacten te leggen, te onderhouden en te verdiepen.

De bijeenkomsten die we met elkaar en voor elkaar verzorgen zijn gevarieerd, versterken de onderlinge banden, zijn informatief, ontspannen en maken een ieders professie zichtbaar. Daardoor ontstaan unieke en professionele samenwerkingsverbanden tussen collega ondernemers met mogelijk gemeenschappelijke opdrachtgevers en/of klanten.

DNO Zwolle 

Lees hier in het kort over DNO Zwolle.

Ben jij een zelfstandig professional en is je bedrijf gevestigd in een van de volgende gemeentes: Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Raalte, Olst-Wijhe, Elburg, Hattem, Oldebroek, Heerde, Kampen, Dronten, Noordoostpolder, Zwartewaterland, Steenwijkerland, Meppel, Staphorst, Urk, Westerveld, De Wolden, Hoogeveen, Nunspeet of Zwolle?

(Regio Zwolle is nl. een samenwerkingsverband van 22 gemeenten en 4 provincies. Hierbij is er een bestuurlijk en ambtelijk samenwerkingsverband op basis van regionale opgaven in een netwerk van ondernemers, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties.)

Wil je daarnaast ook meer kansen benutten voor jou onderneming? Dan ben jij van harte welkom op een volgende bijeenkomst om kennis te maken met leergierige ondernemers die kennis en kunde met elkaar versterken.

Door de leden wordt de jaarlijkse culinaire avond als hoogtepunt ervaren.

Naast deze bijeenkomst komen we nog een aantal keer per jaar samen waar we thematisch met elkaar kennis en kunde delen. Ook hierbij krijg je voldoende gelegenheid om meer ‘collegae’ te leren kennen en is er voldoende ruimte voor ‘fun’.

Meerwaarde zit hem in de samenwerkingsverbanden, een doorlopende winst.

Begin 2020 lag het ledental rond de veertig deelnemende zelfstandig professionals. Deze professionals zijn actief in de diverse vakgebieden, denk daarbij out-of-the-box voor een zo breed mogelijk spectrum.

Nee. A als je bedrijf gevestigd is in een van de volgende gemeentes: Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Raalte, Olst-Wijhe, Elburg, Hattem, Oldebroek, Heerde, Kampen, Dronten, Noordoostpolder, Zwartewaterland, Steenwijkerland, Meppel, Staphorst, Urk, Westerveld, De Wolden, Hoogeveen, Nunspeet of Zwolle dan val je onder het streekgebonden samenwerkingsverband Regio Zwolle. Val je daarbuiten? Ook dan ben je van harte welkom. Je gemiddelde reistijd is dan iets langer dan de andere leden maar dat is geen bezwaar toch?

De kosten van het lidmaatschap bedragen voor het kalenderjaar 2020 175 euro.  DNO is geen ondernemer voor de BTW en brengt dus ook geen BTW in rekening bij de leden.

Jaarlijks stellen de leden in de algemene ledenvergadering de hoogte van de contributie vast. Eventuele opzegging van het lidmaatschap voor het volgende kalenderjaar moet voor 1 december van dit kalenderjaar plaatsvinden.

Lid worden is heel eenvoudig: Je vult onderstaand contactformulier in en een DNO-lid neemt contact met je op voor de eerstvolgende bijeenkomst. Zo kun je kennis maken met DNO en ervaren of DNO iets voor jou is.

Maatschappelijk betrokken

DNO-ers leveren gezamenlijk een actieve bijdrage aan het welzijn van de maatschappij. Hun kennis en expertise zetten zij belangeloos in voor maatschappelijke en/of ideële organisaties die een multidisciplinaire vraag hebben, zoals:

  • Stichting Dubbelklik (advisering van het bestuur, ondersteuning financiële administratie)
  • Maatjesproject ROC Landstede (begeleiding van leerlingen die dreigen uit te vallen)