Past DNO bij jou?

DNO Zwolle is een vereniging voor zelfstandige ondernemers, DNO Zwolle heeft een bijzonder DNA dat veel waarde hecht aan samen leuke dingen doen en groeien in kennis en kunde als persoon en als ondernemer.
10 keer per jaar organiseren we een bijeenkomst variërend van een netwerkborrel tot aan een lager huis debat. Tijdens bijeenkomsten kun je genieten van de sfeer en de input van andere ondernemers. Één keer per jaar organiseren we een evenement waarbij we gezamenlijk onder het genot van een hapje en drankje genieten van een culinaire avond. Hier ontmoet je in de bijzondere en gezellige DNO-sfeer leden . Ook komt het regelmatig voor dat één van de DNO-verenigingen een open avond organiseert waar ook leden van de andere verenigingen. Zo leer je nog meer ondernemers kennen en kun je genieten van de sfeer en de inhoud die de andere verenigingen te bieden hebben.

DNO is aangesloten bij ZP Netwerken regio Zwolle, de regionale belangenvereniging van ZP-ers. Zij streven ernaar om de economische slagkracht van ZP-ers in de regio te verbeteren. Zij hebben onder andere contact met de overheid, MKB Nederland, kamer van koophandel e.d.

Wat leden zeggen over DNO

Voor mij is DNO de personeelsvereniging voor de zelfstandige ondernemer: een beetje over je werk praten, een beetje over het werk van de ander praten, een beetje over privé interesses praten en tegelijkertijd leuke, informatieve, interessante presentaties bijwonen of ontspannen acties (boerengolf-midgetgolf-BBQ’en-enz.) met elkaar ondernemen.

Joost Govers

DNO betekent voor mij, mijn zakelijke familie, meer dan een netwerk!

Janny Westenbrink

DNO betekent een fijne variatie aan ondernemers. Die verscheidenheid maakt meer ontwikkeling mogelijk. Voor mij biedt het de gelegenheid om buiten mijn eigen branche te kijken hoe anderen een bedrijf op- en uitbouwen. De diversiteit zorgt voor verbinding.

Vick Nieuwenhuis

De NetwerkOnderneming

De NetwerkOnderneming Zwolle is een boeiende vereniging waarin zelfstandig professionals elkaar regelmatig ontmoeten van elkaar leren en plezier met elkaar maken. De leden van De NetwerkOnderneming (DNO) zijn vakspecialisten die enthousiast en professioneel hun vak uitvoeren. Ze treden daarbij bewust in contact met collega ondernemers.

DNO biedt zelfstandig professionals een goed georganiseerd platform om dergelijke contacten te leggen, te onderhouden en te verdiepen. De bijeenkomsten die we voor elkaar verzorgen versterken het vertrouwen en maakt ieders professie zichtbaar. Daardoor ontstaan professionele samenwerkingsverbanden voor gemeenschappelijke klanten.

Sluit je aan bij DNO Zwolle!