Past DNO bij jou?

DNO Zwolle maakt deel uit van een landelijk netwerk van DNO-verenigingen. Bijzonder is dat al deze DNO-kernen hetzelfde DNA hebben. Één keer per jaar organiseren we een overkoepelende bijeenkomst. Hier ontmoet je in de bijzondere en gezellige DNO-sfeer leden van de andere verenigingen. Ook komt het regelmatig voor dat één van de DNO-verenigingen een open avond organiseert waar ook leden van de andere verenigingen welkom zijn. Zo leer je nog meer ondernemers kennen en kun je genieten van de sfeer en de inhoud die de andere verenigingen te bieden hebben.

Wat leden zeggen over DNO

Voor mij is DNO de personeelsvereniging voor de zelfstandige ondernemer: een beetje over je werk praten, een beetje over het werk van de ander praten, een beetje over privé interesses praten en tegelijkertijd leuke, informatieve, interessante presentaties bijwonen of ontspannen acties (boerengolf-midgetgolf-BBQ’en-enz.) met elkaar ondernemen.

Joost Govers

DNO betekent voor mij, mijn zakelijke familie, meer dan een netwerk!

Janny Westenbrink

DNO betekent een fijne variatie aan ondernemers. Die verscheidenheid maakt meer ontwikkeling mogelijk. Voor mij biedt het de gelegenheid om buiten mijn eigen branche te kijken hoe anderen een bedrijf op- en uitbouwen. De diversiteit zorgt voor verbinding.

Vick Nieuwenhuis

De NetwerkOnderneming

De NetwerkOnderneming Zwolle is een boeiende vereniging waarin zelfstandig professionals elkaar regelmatig ontmoeten van elkaar leren en plezier met elkaar maken. De leden van De NetwerkOnderneming (DNO) zijn vakspecialisten die enthousiast en professioneel hun vak uitvoeren. Ze treden daarbij bewust in contact met collega ondernemers.

DNO biedt zelfstandig professionals een goed georganiseerd platform om dergelijke contacten te leggen, te onderhouden en te verdiepen. De bijeenkomsten die we voor elkaar verzorgen versterken het vertrouwen en maakt ieders professie zichtbaar. Daardoor ontstaan professionele samenwerkingsverbanden voor gemeenschappelijke klanten.

Sluit je aan bij DNO Zwolle!

WORD LID!